GET

Dette inneholder avtalen med Get (et selskap eid av Telia Norge AS): 

Bredbånd 50 Mbit 

Du kan abonnere på ekstra hastighet i henhold til følgende rabattmodell. Priser og hastigheter vil være gjenstand for endringer i avtaleperioden. Gjeldende hastigheter og priser pr mai 2020 er følgende:

TV-pakken Start  

Sett sammen din egen TV-pakke! Start gir deg 55 poeng til disposisjon som du kan velge ønsket TV-innhold for. Du kan velge inn kanaler og strømmetjenester, som for eksempel HBO Nordic, Filmfavoritter og hele Eliteserien i fotball. Du kan velge innhold så ofte du vil via Min Get-appen eller på get.no/min-get. Du kan lese om TV-pakken Start her: get.no/start. 

Get boX  

En dekoder er inkludert i hver husstand. Du kan selv velge hvilken boks du ønsker. 

Get boX er vår nyeste TV- og strømme boks. Den har tilgang på tusenvis av apper, fjernkontroll med stemmestyring, inngang til Netflix og innebygget Chromecast. 
Tjenesten Opptak er inkludert i avtalen. Alle opptakene som gjøres på Get boX lagres i skyen slik at du kan se det du vil på nett-TV, mobilen, nettbrett eller Apple TV. Du har 500 timer med opptak som har ubegrenset levetid og som du kan se offline.  Opptak aktiverer du enkelt på Min Get-appen eller på get.no/min-get. 

Les mer om boksen her: get.no/getbox.  

Er du fornøyd med TV-boksen du har, trenger du ikke bytte. 
NB! Hvis du velger å bytte ut en Get box II eller Get box HD PVR til en annen TV- boks vil eventuelle opptak bli slettet. 

Get-appen 

Når du har en TV-boks, kan du laste ned Get-appen for nettbrett og mobil. Da kan du se TV, film og serier hvor du vil i hele Norge.  

Opptak i skyen 
Ta opp programmer og spar det du vil se senere. Opptak og strømmetjenester er inkludert i avtalen. Opptak kan du se offline på mobil og nettbrett. 

Hvor kan jeg hente utstyr 
Du kan kontakte oss og få utstyr tilsendt pr post eller på døren. Her vil det tilkomme en avgift. Du kan ringe oss på telefon 21 54 54 54 eller kontakte oss via chat på www.get.no. 

Du kan også hente utstyr hos en av våre forhandlere. En oppdatert liste på forhandlere finner du her: https://www.get.no/om/forhandlere. Nærmeste forhandler til Løken-borettslagene er Elkjøp Megastore Lørenskog i Solheimsveien 6-8, 1473 Lørenskog. 

Om fibernettet

Alle bokser/dekodere/fiberboks er leverandørens eiendom. Alle fiberkabler er borettslagets eiendom. Dekoder skal leveres tilbake ved flytting, men fibersentral skal ikke fjernes fra leilighet ved flytting.

Den enkelte husstand er selv ansvarlig for eventuelle skalder på kabel inn i sin husstand. Dersom du er uheldig og ødelegger fiberkabel som går inn i din husstand, må du melde dette til Get og eventuelt sørge for å få feil utbedret. Dersom du flytter inn i husstand hvor kabel er demontert eller ødelagt er det fortsatt ditt ansvar å få dette utbedret.

Tekniske spesifikasjoner:

4xGigabit LAN-porter – kan levere 1000 Mbit bredbånd
WIFI-standard 802.11 a/b/g/n – 2.4 GHz – max forventet hastighet ca 70 Mbit, forventet ca 25-50 Mbit.

Kan gjerne kombineres med WIFIX for høyre og bedre trådløs hastighet og dekning i bolig.

Bridge modus

Fiberboksen som er montert kan settes i bridge mode dersom kunden har egen ruter som ønskes benyttet fremfor ruterfunksjonen i fiberboksen.

Bridgemode bestilles hos Get. Dette koster ingenting, det er kun et produkt som legges på for endre innstillingene på fiberboksen. Boksen vil da ikke motta en offentlig IP-adresse, denne deles i stedet ut til ruter/datamaskin som er koblet til internettporten. Legg merke til at når fiberboks settes i bridge mode, vil det kun være 1 internettport, de 3 andre gir da tv. Port status vil også vise IPTV på port 1-3 og Internett på port 4.

Lampestatus

LED-lampeStatusBeskrivelse
PowerGrønn
Oransje
AV
Strøm på
Backup-batteri forsyner med strøm
Ingen strøm
PON/LOSSe egen tabell 
LAN 1-4
Blinker
Av
Ethernet-tilkobling er normal
Data overføres via porten
Ingen tilkobling registrert
TEL
Blinker
Av
Telefonapparat tilkoblet
Telefonlinje i bruk
Ingen telefon tilkoblet/registrert
USBIkke i bruk 
WLAN
Blinker
Av
WLAN (Wifi) er slått på/aktiv
Datatrafikk på wifi
WLAN (Wifi) er deaktivert
WPS
Blinker
Av
WPS er aktiv
Minst en Wifi-enhet har tilgang til systemet
WPS inaktiv
LOSPONBeskrivelse
AvAvONT mottar ingen optisk signal
AvBlinker rasktONT har kontakt med sentral, men venter på provisjonering. Reprovisjoner ONT.
AvONT er registrert på sentralen og klar for bruk
Blinker sakteAvONT har mistet optisk signal. Kontroller om fiberkabel er hel, avtal tekniker.
Blinker rasktBlinker rasktONT har slått av den optiske porten fordi det er feil på enheten. Avtal tekniker for bytte av ONT.